Din varukorg är tom!

Sarri hävdar att reaktionen efter Napoli-förlusten efter "m

Gamla damen var långt ifrån deras lysande bästa i Neapel och huvudtränaren var rundad av att han reagerade på förlusten
Juventus-chef Maurizio Sarri har sagt att hans reaktion efter matchen på 2-1-förlusten mot Napoli "utnyttjades", med den tidigare San Paolo-chefen som har sagt att om han var tvungen att förlora för någon, var han glad att det var hans gamla klubb .
 
Bianconeri var fattiga i Neapel och föll bakom under andra halvlek till strejker från Piotr Zielinski och Lorenzo Insigne, medan Cristiano Ronaldos mål under tiden knappt räknades som en tröst för besvikna resande fans.
 
Sarris ord efter nederlaget tjänade bara till att irritera den gamla damen trogen ytterligare, men den ex-chefen chefen tror att hans tankar blåste massivt ur proportioner och att om fans måste vara arg på något, borde det vara lagets prestanda.
 
"Jag vet inte om några kontroverser och det verkar konstigt för mig att vissa fraser har utnyttjats," sade Sarri på en presskonferens inför en Serie A-konflikt med Fiorentina.
 
”Det verkar bara naturligt att efter att ha arbetat med dessa killar i tre år och de hjälpte mig på en resa som skulle se mig anlända till den största klubben i Italien finns det fortfarande en förkärlek och tacksamhet.
 
"Fans bör vara arg för att vi inte bara tappade, utan vi spelade riktigt dåligt, vilket är ännu värre."
 
Med att Juve har avstått ett antal mål kort efter att ha fått sig fram denna säsong frågade Sarri också huruvida hans sida har ett problem när det gäller att bibehålla koncentrationen för att se ut matcher fram till slutpipan.
 
”Kanske,” sa han. ”Även om vi verkar ha övervunnit det nyligen. Det är inte lätt att prata om psykologiska situationer snarare än taktiska situationer.
 
”Jag är inte orolig för antalet mål vi har gett oss. Vi har gjort det bättre i Champions League och Coppa Italia än i Serie A, men den totala utvecklingen är bra, även om vi vet att vi fortfarande har arbete att göra. ”
 
Efter stängningen av övergångsfönstret i januari medgav Sarri också att han inte har bett klubben om några signeringar eftersom han tror att hans trupp redan är tillräckligt stark - även med Emre Can som avgår till Borussia Dortmund.