Din varukorg är tom!

Returpolicy

Retur är den svåraste delen av online shopping, så låt oss göra det enkelt:


- All varor ska skickas tillbaka till oss via UPS eller försäkrade mail och ges ett spårningsnummer. Vi är inte ansvariga för retur / utbyte / felaktiga order som går förlorade i posten.

- Alla returvaror ska placeras i en extra låda. Skoslåda kartong kan inte hantera flera transiter, och boxar som är tejpade, skrivna på, vi har returetiketten direkt på dem kommer att möta en återbetalningsavgift.

- Anpassade tröjor är gjorda för beställning och kan inte returneras eller bytas ut.

Letar du efter Exchange / Refund: Kontakta oss först rekommenderas alltid så att vi kan se till att utbyte är möjligt: ​​faxianwola@gmail.com
- Vi förstår, ibland storleken eller passformen är inte rätt. Det är bra, nya varor kan returneras för utbyte eller återbetalning av ursprunglig betalningsmetod inom 30 dagar efter inköpet om de inte visar några tecken på slitage och fortfarande är i sitt ursprungliga skick.

- Om den används, kan objektet inte bytas ut. Vi kan inte snälla på detta, så om du har beställt ett par skor prova dem på ett rent utrymme inomhus. Skor med några tecken på slitage på gräs, gräs, utomhusytor eller på annat sätt kommer inte att accepteras för retur och skickas tillbaka till dig på egen bekostnad. Detta inkluderar eventuella fotstänk, cologne eller annan lukt (cigarett, djur, etc.) som produkten inte hade när vi skickade det till dig!