Din varukorg är tom!

Draxler medger att PSG-egon kan påverka laget när han kräver för

Den tyska internationella insisterar på att spela med superstjärnor i världsklass är en ära även om det medför sina egna problem, särskilt i Europa
Paris Saint-Germain mittfältare Julian Draxler säger att klubben måste göra det bättre i Europa nästa säsong samtidigt som han medger att några av 'ego' i truppen gör det svårt för laget.
 
PSG har dominerat fransk fotboll sedan deras övertagande av Qatar Sports Investments 2011 och vunnit 21 inhemska utmärkelser sedan de inkluderade sex Ligue 1-titlar.
 
De har emellertid konsekvent kämpat för att matcha den framgången på den europeiska scenen och misslyckats med att komma förbi kvartfinalen i Champions League.
 
Förra säsongen hade Thomas Tuchels sida en 2-0 ledning efter den första etappen i deras senaste åtta kollisioner med Manchester United men förlorade 3-1 i returkampen på Parc des Princes för att krascha på bortemålen.
 
En av kritikerna på klubben är att de har samlat ett lag fullt av begåvade individer, som Neymar, Edinson Cavani och Kylian Mbappe, men det resulterar inte alltid i ett sammanhängande lag.
 
Den aktuella situationen när det gäller signering av världsrekord Neymar, som har sagt till klubben att han vill lämna och ofta har sett sin inställning ifrågasatt, fortsätter som ett exempel på detta.
 
Draxler medger att ha så många egor i omklädningsrummet har sina problem men insisterar på att han ser deras närvaro som en positiv.
 
"Alla är exceptionella spelare, det är svårt att hitta i världen spelare på denna nivå," sa Draxler till AFP.
 
"Men naturligtvis har de sina egna sinnen, sina egna huvuden, de lever fotboll, de vill göra poäng varje match, så de har ett ego.
 
"Så ibland är det inte lätt för hela laget, men om du har turen att spela tillsammans med dessa spelare är det bara ett nöje varje dag."
 
Draxler har också reflekterat över sin egen Paris Saint-Germain 18/19 fotbollströjor tid i den franska huvudstaden sedan han kom från Wolfsburg i januari 2017 för en rapporterad € 36 miljoner (£ 33 miljoner / $ 40 miljoner).
 
Tysklands internationella är nöjd med den framgång som Tuchels sida har uppnått i det franska spelet, men anser att framsteg i Europa måste vara målet den här säsongen.
 
"Det är två och ett halvt år nu sedan jag kom och jag vann en massa (inhemska) titlar så jag är glad över det," tillade han.
 
"Jag blev en bättre spelare än jag var tidigare, så det är positivt, men det som är negativt är vad vi uppnådde i Champions League.
 
"Vi gick inte långt i Champions League och det var ett av målen när jag skrev."
 
"Det gör mycket ont, det gör fortfarande ont att vi inte gick igenom (mot Manchester United)."