Din varukorg är tom!

Bayern München och Corentin Tolisso gör sin debut genom att bese

BUNDESLIGA - Bayern München missade inte Bayer Leverkusen fredag ​​(3-1) i sin första match i säsongen i ligan. Trots stormarna som försenade mötet, berömde mästaren sig efter en liten försäsong. Corentin Tolisso gjorde ett mål.
 
Bayern München dominerade lätt Leverkusen på fredagen 3-1 i Bundesliga öppnings match, inklusive ett mål från hans nya rekryter Corentin Tolisso, som överfördes från Lyon till offseasonen. Målen var poängsatta av Niklas Süle (1-0, 9: e), Tolisso (2-0, 19th) och Robert Lewandowski på straff (3-0, 52). Mehmedi svarade på Leverkusen (65: e).
 
Den ex-Lyonnais Corentin Tolisso, den dyraste spelaren i Bundesliga, gjorde mål på fredag ​​i sin första ligakamp i den bayerska jerseyen. Ett farligt skott i femte minuten, ett mål på hans andra chans (2-0, 19th) och ett skott på posten några minuter senare: den unga franska internationella köpte 47,5 miljoner euro av mästarna Tyskland har inte förlorat någon tid Att få sitt namn skrämmat av 75 000 fans av Allianz Arena.
 
I roller-kompressor-läge och under stort regn dominerade tyskmästaren lätt sin första motståndare och tog det preliminära huvudet i det tyska mästerskapet i väntan på de andra matcherna som planeras på lördag och söndag.
 
Videon har redan använts
 
De andra målen för Bayern blev poängterade av Niklas Süle (9: e), överförd från Hoffenheim till offseasonen och den oundvikliga Robert Lewandowski (52: e straff). Den straff som omges av den polska anfallaren är den första i Bundesliga-historiens historia som har tilldelats efter filmdirektörens ingripande.
 
Leverkusen räddade ära av Admir Mehmedi (65th) och var farlig flera gånger under den senaste halvan, utan att lyckas med att lura Sven Ulreich, som ersatte Manuel Neuer, som tog över träning i början av augusti efter en fotoperation i juni.
 
Matchen föregicks av en minut av tystnad, till hyllning till offren för attackerna i Spanien, som också respekteras på lördag och söndag på alla första och andra divisioner.
 
Tolisso, Ribéry då Coman: fransmännen visade sig
 
För första gången flaggade han i mästerskapet för sin "co-coach" Willy Sagnol, ex-stjärna i Bayern år 2000, hade München-tränaren Carlo Ancelotti reserverat några överraskningar i sammansättningen av hans start elva, Inträde tre nya rekryter , Süle i centrala försvaret, Tolisso i mittfältet och Sebastian Rudy, i recuperator. Arjen Robben å andra sidan var på bänken, medan hans partner Franck Ribéry var väl på planen, för att börja sin 11: e säsong med Bayern vid 34 år. Utgivet i 77: e minuten, ersattes Ribery av Kingsley Coman, mycket ben och författare till två vackra genombrott i försvar.