Din varukorg är tom!

Arsenal utsatte Aoba Meiyan förhandling!

Den brittiska "Daily Mirror" bekräftade att den engelska Premier League Arsenal redan har förhandlat fram överföringen av Aubameyangan och Dortmund-området. Hopparna hoppas att underteckna denna fengba i januari för att bli Sanchez efterträdare, men mer speciellt Ställpris så högt som 60 miljoner pund, Arsenal hoppas varandra att minska priset, förhandlingar fortsätter!
 
På måndagen hade den brittiska media Daily Mirror en grundläggande bedömning av Arsenals överföringsoperation i januari när brittiska medierna bestämde att när förlusten av Sanchez menade att vapenmän skulle göra panikförvärv, är de tre männen Arsene Wenger inriktad på Malcolm of Bordeaux, Mkhitaryan of Manchester United (även känd som Marshal) och Aubameyang i Dortmund.
 
Arsenal för närvarande nära skylt undertecknat Malcolm of Bordeaux, och det andra tecknet på Arsene Wenger är föremål för den speciella Aotouyameyang. Arsenal är för närvarande ansvarig för undertecknandet är Sven - Milin Tate, efter att han fungerat som Dortmunds chefscouter, för styrkan av Aubameyang var han mycket förståelse. Det rapporteras att Arsenal hoppas kunna slutföra signeringen av Aubameyang den här månaden.
 
Aubameyang är en mycket produktiv skytt, enligt statistiken, sedan säsongen 2011-12, gjorde han 180 klubbmål, den här säsongen spelade han 23 mål för Dort och gjorde 21 mål, Mycket effektiv.
 
Brittiska medier betonade att även om Aubameyangs rykte i allmänhet ofta har straffats för disciplinära problem, men Milintater ger många rapporter till Wenger, vilket kommer att Arsenal bestämma sig för att introducera Aobayme Young. Dortmund planerar också att sälja Gabons anfallare nu, de båda sidorna har redan börjat förhandlingarna, men de vill få 60 miljoner pund i spelarens överföringsavgift, anser Arsenal att det är dyrt, vilket kan påverka transaktionen.
 
I slutet av artikeln, den brittiska media domen, när Aubameyang gick med, då Gabons anfallare kan hota Rakazat position. För närvarande är fransmännen inte i ett tillfredsställande tillstånd och Wenger undertecknade verkligen Aubameyangs nödvändighet.