Din varukorg är tom!

AC Milan återvänder efter att ha varit upptagen i Sverige under

AC Milan väntade på försenad återkomst av Zlatan Ibrahimovic från en utdragen och produktiv exil i Coronavirus i Sverige som har gett upphov till spekulationer om att anfallaren skulle återvända hem för gott.
 
Medan de flesta av hans AC Milan-lagkamrater har varit tvungna att sitta lediga på grund av pandemin, var Ibrahimovic upptagen med att träna i Sverige med spelare på Hammarby, en första divisionsklubb som han delar.
 
Till skillnad från mycket av resten av Europa, där inneslutning har begränsat eller förhindrat idrottare, har i Sverige begränsningarna att innehålla Covid-19 varit mer flexibla.
 
Starten för den svenska ligan, planerad till 4 april, har skjutits upp men träningen har fortsatt så länge som spelare undviker nära kontakt, till skillnad från Italien där individuell träning bara återupptogs denna vecka.
 
På tisdagen var bara Ibrahimovic och Elfenbenskustens anfallare Franck Kessie frånvarande på Milanello-centret för medicinska test AC Milan hade bett spelare att ta, enligt La Gazzetta dello Sport.
 
Men på fredag ​​morgon rapporterade samma tidning att svensken väntades senare på dagen.
 
I Sverige är rapporter om Ibrahimovics omedelbara avsikter motstridiga. Det har rapporterats att han väntade på en tydligare bild av hur träning och Serie A kommer att återupptas. Å andra sidan säger vissa medier att han är beredd att åka till Italien, där Serie A hoppas återuppta i juni.
 
"Om vi ​​börjar den 4 maj kommer jag att återvända den 3 maj. Om vi ​​börjar den 9 maj kommer jag att ankomma den 8 maj," citerades spelaren av svensk allmänna tv: n i april.
 
Den italienska regeringen har ännu inte gått med på en plan för klubbar att återuppta gruppträning den 18 maj och den här veckan varnade den italienska sportministern Vincenzo Spadafora att det var "omöjligt att sätta ett bestämt datum" för Serie A att starta om.
 
I Stockholm har livet varit nästan normalt för den före detta svenska internationella, som återvände hem med sin familj efter pausen i det italienska mästerskapet.
 
Hans närvaro har gett tanken på att pandemin kommer att fälla Ibrahimovics återgång till den svenska ligan, där allt började för honom för 20 år sedan i Malmö.
 
Ibrahimovics kontrakt, som tecknades med Milan i december efter en tvåårig stent i USA med LA Galaxy, löper ut i slutet av säsongen.
 
I en intervju med Dplay, en onlinevideotjänst, sa Ibrahimovic tidigare på våren att han hade "ett kontrakt med Milan och [skulle vänta och se] hur det slutar.
 
"Jag sa: 'Jag vill spela fotboll så länge jag kan, du vet aldrig vad som kan hända'."
 
Han tillade att han också har tänkt på vad han kommer att göra i fotboll när han slutar spela.
 
"Jag vill lära mig något nytt om fotboll, ur ett annat perspektiv. Jag kommer att bidra på sidelinjen, inte på planen," berättade han till svenska Dagbladet.
 
Hammarby ordförande Richard von Yxkull sa till tidningen Dagens Nyheter att inte utesluta något, och betonade att "det inte är klubbens beslut."